Flyttfirma

Ansvar och Försäkringar

När du anlitar oss som din flyttfirma i Stockholm, så kan du vara säker på att vi använder oss av Bohag 2010 samt Kontor 2003. Detta är regler och bestämmelser över hur bohagsflytt och kontorsflytt ska ske. Dessa allmänna bestämmelser är regler som har tagits fram av Konsumentverket och flyttbranschen. Vi ger dig ett skriftligt avtal när du anlitar oss, och ett lågt pris. Vi ber om att du ska ge oss tydliga uppgifter om vad som ska flyttas, så att vi kan utföra din flytt på allra bästa sätt. Har du till exempel extra stora, tunga och otympliga möbler, så vill vi gärna veta detta innan.

Vi erbjuder en trygghet till dig som kund. Vi är väl försäkrade och alla våra flyttningar sker i enlighet med både Bohag 2010 och Kontor 2003. Dessa bör du som kund läsa igenom, då de innehåller viktig information. Läs även igenom vår orderbekräftelse när vi kommit överens.

Vi är även medlemmar i Svenska Åkeriförbundet.

Vi månar även om miljön och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet så att vi ska minska påverkan på den. Vi använder oss av miljöbränsle i våra bilar, så väl som att allt vårt flyttmaterial som vi använder är återvinningsbart. Dessutom månar vi om våra anställda och har en arbetsmiljöpolicy som vi följer. Vi har även en trafiksäkerhetspolicy, som alla förare varje år får gå igenom. Självklart innehar vi även trafiktillstånd och F-skattsedel.

Anlita oss som flyttfirma i Stockholm

Vi som jobbar här har lång erfarenhet av flyttbranschen. Vi lägger ett stort värde vid att du som kund ska vara nöjd. Vi kan hjälpa dig med det mesta inom flytt, flyttstädning, transport och magasinering. Vi är en flyttfirma du kan lita på. Att flytta behöver inte vara svårt, tungt, eller krångligt. Överlåt ansvaret till oss så får du en flytt som går snabbt, utan problem och som är prisvärd! Vi är snabba, pålitliga och vi vet som krävs för att utföra en säker flytt. Hos oss kan du få hjälp med flytt av bohag, kontorsflytt, företagsflytt, flyttstädning, bud och magasinering. Vi kan även skräddarsy lösningar som passar dig och dina behov. Vill du veta mer om våra tjänster så kan du kolla in fliken med samma namn eller höra av dig till oss så berättar vi mer.

Vi kan tillsammans komma fram till en prisvärd lösning som passar dig och dina behov. Vi vet att det finns många olika flyttfirmor att välja på i Stockholm. Väljer du oss, så kan vi garantera dig en flytt med kvalitet. Vi har alla tillstånd och försäkringar så du kan även känna dig trygg med att anlita oss. Vi kan erbjuda kompletta lösningar, så att du inte behöver göra något. Vi kan packa alla dina saker, transportera dem, bära dem, och packa upp dem. Vill du hellre packa själv, så kan vi hjälpa dig med kartonger och emballage så att dina saker skyddas på ett bra sätt.

Om du vill veta mer om oss som flyttfirma, eller vad vi kan erbjuda just dig, så ska du inte tveka att kontakta oss. Du kan dels skicka oss en offertförfrågan, men du kan även nå oss via mail eller genom att ringa oss på telefon.