Tjänster

Som flyttfirma i Stockholm har vi många års erfarenhet inom en mängd olika flyttjänster. Vi har vana av allt från små lägenheter, stora villor till kontor och lokaler. Vi har dessutom packmästare, som vet hur saker och ting ska packas på bästa sätt för att klara av att flyttas utan att gå sönder. Våra fordon är alla anpassade för transport av möbler och annat bohag. Våra anställda är alla utbildade och har erfarenhet av flytt.

Vår städfirma i Stockholm kan erbjuda dig följande:

Bohagsflytt: En bohagsflytt kan kännas som ett riktigt stort projekt och genom att låta oss utföra den åt dig, så kan du lägga din energi på andra saker, som att ordna i din nya bostad. Vi ser till att din bohagsflytt sker på ett bra sätt, och ett sätt som garanterar att inget händer med dina möbler och saker. Vi har både lång erfarenhet och kompentens av att flytta bohag. Vi innehar även trafiktillstånd, samt att vi är försäkrade. Vi kan utföra hela flytten åt dig, genom att packa, transportera, bära, samt packa upp åt dig. Vi kan även bara utföra delar av detta.

Kontorsflytt och företagsflytt: Om du har ett företag och vill byta lokaler, eller kontor, så är det mycket att tänka på. Dels vill man oftast inte att det ska bli ett avbrott i verksamheten, samt att många gånger är det känslig utrustning som ska flyttas. Med hjälp av oss sker er kontorsflytt och företagsflytt snabbt, säkert och inom en rimlig tidsplan. Vi hjälper er även med att packa alla era saker om ni har behov av detta.

Flyttstädning: En viktig del av en flytt, men även många gånger den jobbigaste är att städa den gamla bostaden. En flyttstädning kan ta tid och energi, som du hellre vill lägga på att komma i ordning i den nya bostaden. Låt oss utföra din flyttstädning, så slipper du tänka mer på den saken. Du kan dessutom använda dig av RUT-avdrag i samband med detta. Vi garanterar att städningen av ditt gamla hem blir utförd på korrekt sätt och att den blir godkänd vid besiktning.

Magasinering: Ibland kan det vara så att du inte får plats med alla dina saker i ditt nya boende. Det kan även vara så att du vill magasinera en del saker så länge. Vi kan hjälpa dig med att göra detta. Det finns tillgång till både varmlager och kall-lager, beroende på vad det är du vill magasinera. Dessutom är dessa larmade och det finns personal på plats.

Bud: Har du behov av en brådskande transport av något slag, så kan vi assistera även med detta. Vi har flera budbilar som kör inom Stockholm.

Pianoflytt: Att flytta ett piano eller en flygel kan vara svårt att göra på egen hand. Det är både tung och ett känsligt instrument. Vi hjälper dig med att flytta ditt piano!

Om du anlitar oss för tjänster inom flytt så får du en snabb, säker och prisvärd flyttning eller städning. Vi månar om våra kunder och att de ska vara nöjda. Dessutom är vi försäkrade, certifierade samt tänker på miljön. Anlita oss för bohagsflytt, eller kontorsflytt och du kommer att snabbt vara på plats i ditt nya boende.

Om du har några frågor kring våra tjänster, eller vill anlita oss, så kan du kontakta oss. Vi finns tillgängliga via mail och telefon. Du kan även skicka en offertförfrågan.